Teherautó bérlés Budapesten

Szerencsére, hosszas építkezés és kivitelezői csúszások után elkészült a csodaszép családi házunk. Kicsit, talán nem is kicsit, kimerülve kezdődik a kellemesebb része a dolgoknak, lehet beköltözni a házba. Ennek egy feltétele van, meg kell oldani a  teherautó bérlés feladatát.

Teherautó bérlés Budapesten

Amikor elkezdtem körbenézni, hol hogyan és főleg mennyiért lehet ezt megoldani, akkor nagyon sok ötlettel és tanáccsal találkoztam a neten és a baráti körömben is. Sokan azt mondták vannak a privát fuvarozók, akik azonban nem mindig a megfelelő minőségben vagy éppen pontossággal dolgoznak, ezért érdemes a teherautó bérlés során arra is gondolni, hogy béreljünk egyet magunknak és oldjuk meg mi a feladatot. Néhány baráti segítő kéz és már mehet is!

teherautó

Teherautó bérlés profiktól

Már csak azt kellett kiderítenem, hogy kik azok a Budapesten található cégek, akiktől nyugodtan lehet bérelni és ráadásul az autók minősége is megfelelő. Szinte minden út és minden ismerős egy irányba mutatott, a Határautó céghez, akik kimondottan ezzel foglalkoznak, legyen szó kisméretű vagy éppen nagyobb teherautó bérlés feladatáról, és az ember akár hűtött kocsit is tud bérelni náluk.

Amikor elmentem hozzájuk megnézni, hogy milyen autóik vannak meglepődtem, hogy mennyire profi csapatuk van és ráadásul mennyire ügyfélorientáltak. Már a fogadtatás nem volt hétköznapi és pláne megszokott a mai őrült Magyarországon, amikor kávéval fogadtak és végtelen türelmes és kedves hölgyek adtak tájékoztatást szinte mindennel kapcsolatosan. Az autók bemutatásában férfi kollégák segítettek, akik alaposan kifaggattak milyen típusú költöztetésről van szó, mert annak megfelelően tudnak teherautó bérlés ajánlatot adni majd.

Átbeszéltük a legapróbb részleteket is és egy olyan megfelelő kompromisszumot tudtunk kötni, amely mindenki számára megfelelő volt. Egy közép kategóriás kocsi lett a teherautó bérlés során kiválasztott jármű, amellyel nagy valószínűséggel maximum két-három körben el lehet majd szállítani mindent az új házba. Ezt követően jöttek az adminisztrációs feladatok, amiben ismét a kedves munkatársak voltak a segítségemre, hogy minden szerződéses feltételt és garanciális pontot megértsek és könnyedén el tudjak fogadni.

A teherautó bérlés így elég gyorsan és flottul ment és gyakorlatilag 2 óra múlva boldogan gördültem ki a Határautó telephelyéről és tartottam a régi lakásunk felé, ahol el lehetett kezdeni a csomagolást és pakolást. Korábban előre egyeztettem barátokkal és családtagokkal, hogy számíthatok-e a segítségükre a költözés során és szerencsére egy ember kivételével mindenki ráért és ezzel elég gyorsan tudtunk végezni a dobozolásokkal és a személyes tárgyak összecsomagolásával.

Amikor minden megvolt már csak be kellett pakolni mindent a teherautóba és irány volt az új, gyönyörű ház, ahol „csak” ki kellett pakolni és helyére tenni minden bútort, személyes tárgyakat és apróságot.