esküvői fotók

Az esküvői fotók vajon miért fontosabbak a menyasszonynak?

 

Az esküvői fotók elkészültével valószínúleg vettél, vagy kaptatok egy hatalmas albumot, amelyben szépen elrendezed őket, közben a szemedben örömkönnyekkel gondolsz vissza életed nagy napjára, amikor szerelmeddel összekötöttétek életetek fonalát. Eszedbe jut, hogyan készültél az esküvőre, milyen izgatott voltál, és mennyire szeretted volna, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Mindezt az esküvői fotókon szeretnéd viszontlátni, és megmutatni másoknak is. Vajon mi az oka annak, hogy ennyire fontosak az esküvői fotók a nők, a menyasszony számára?
Minden esküvő fotó életed egyik legfontosabb mérföldkövét örökíti meg

Az esküvőd dátuma egy olyan nap, amelyet piros tollal, vastagon bekeretezve bevésel minden egyes naptárba, ami a kezedbe kerül – minden kép, ami ekkor készül, a szerelmetek saját ünnepnapját mutatja be. Immár a házassági évforduló jelzi majd, hogy újra itt az ünneplés ideje. Mi sem segíti jobban egybekelésetek felidézését, mint amikor együtt lapozzátok fel az esküvői fotókkal teli albumot és nosztalgiáztok évekkel később is.

esküvő fotók menyasszony

Az esküvői fotók a legjobb formádban örökítenek meg Téged

Minden menyasszony szép – Te is, hiszen látszik a fényképeken, ahogyan ragyogsz a boldogságtól, mosolyogsz az örömtől, és Te is meghatódsz a szülők köszöntése közben, amikor hálás szívvel átnyújtasz egy-egy szál virágot drága szüleidnek. Rengeteget készültél a menyegződ napjára: kozmetikus, manikűr-pedikűr, fodrász. Próba frizurát és sminket készíttettél. Még szoláriumba is többet jártál, hogy szép barna színed legyen a csodaszép esküvői ruhádban. Mindent megtettél, hogy a megjelenésed kifogástalan legyen a nagy napon. Az esküvői fotós pedig gondoskodott arról, hogy minden előnyös vonásod reflektorfénybe kerüljön és a legjobb oldaladról mutasson meg Téged.
Milyen jó érzés, hogy vannak és lesznek Rólad olyan fotók, amelyekre mindig azt mondhatod: „Milyen jó volt menyasszonynak lenni – igazán csinos és szép vagyok ezeken!”

Az esküvő fotók bizonyítékul szolgálnak a család számára

A menyegzőn és lakodalmon készült fényképek abban a bizonyos albumban akkor is ott lesznek, amikor a saját gyermeked szervezi az esküvőjét. A gyerekek szeretik megismerni a szüleik családfáját, a házasság intézménye követendő példává válik a számukra. Mint a fészekrakó madaraknak, a nők vérében is ott van a ’vérvonal gondozásának ösztöne’: biztonságot nyújtó fészket hoznak létre, és igyekeznek megteremteni a feltételeket a további élethez utódjaik számára. Ezért is érdekesek ezek az esküvői fotók, hiszen a képek a rokonságot is bemutatják, és mesélhetsz a gyermekeidnek róluk. Elmondhatod, hogy ki-kivel jött össze vagy ment szét, és ki-kivel házasodik. Ezzel tudat alatt a gyermekeidben is megerősíted azt az ösztönt, hogy továbbörökítsék a házasság és a család intézményét.

Az esküvői fotók az egyik legjobb beszédtéma illusztrációi

Az esküvőd megszervezése, a lakodalmon történt dolgok, kihívások és vicces események mind-mind rengeteg tapasztalattal gazdagítanak téged. Melyikünk ne szeretne beszélni arról, hogy milyen volt az esküvőnk? Egy-egy esküvő fotó hasznos is lehet, ha barátnőnk tanácsot kér dekoráció témában vagy egy szuper fotózási helyszín választásához.

esküvő fotó

Az esküvő fotó csakis rólatok mesél!

Csak egy fotó képes arra, hogy megállítsa az időt. Egy albumnyi esküvői fénykép képes arra, hogy elmondjon egy történetet, a Ti házasságkötési ünnepetek körülményeit és történéseit. A nők szentimentálisabbak, így valószínűleg Neked is fontos, hogy ez a történet a legszebb formájában kerüljön napvilágra, amelyre meghatódottan, ugyanakkor büszkén tekinthetsz vissza.

Válassz tehát profi esküvői fotóst, aki segít értékes emlékeket teremteni a családod számára!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük