esküvői dekor

Esküvői dekor, mitől válnak valóra az álmok?

Esküvői dekor, mitől válnak valóra az álmok?

Az esküvői dekor fontos szereplő az esküvőn, de ezen kívül az álmod megvalósulása is. A szerelemnek, elköteleződésének a csúcspontja, mindenki a legszebbé, legvarázslatosabbá szeretné tenni az életre szóló eseményt. Keresd a személyiségetekhez illő hangulatot és színvilágot, ami majd elvarázsolja a vendégeiteket. Az esküvői dekor lehet romantikus-kerti, provence avagy vintage esetleg modern elegáns vagy rusztikus hatású is. Ennek megvalósítására a lehetőségek adottak, hiszen külön iparággá fejlődött a dekor, bár kisebb létszámú, meghittebb rendezvényt néha maga az ifjú pár is bevállal kétkezi munkával. Manapság, amikor óriási mennyiségben állnak készen esküvői kellék ,csupán a megfelelőek kiválasztása okozhat nehézséget, ha okoz egyáltalán. Az információk és kellékek beszerzőhetek. A legtöbb menyasszony kikristályosodott  elképzeléssel kezd az esküvőtervezéshez, és csupán néhány apróság az amit kiegészítésképpen elfogadnak a szakemberek tanácsaiból, ajánlataiból. Ilyen az esküvői dekor is, ezt a menyasszonyok már jó előre elképzelik. Ha tovább olvasol, mutatok két példát egy menyasszony által készített és egy profi esküvői dekorról. Mindkettő tökéletesen illett az adott esküvőhöz!

esküvői dekor

levendula esküvői dekor

Az esküvő meghitt és romantikus lehet, de mitől válnak valóra az álmok?

Az apróságok és a kellékek az, amitől az egész ceremónia kikerekedik egy nagyszerű eseménnyé! És most nem a lánykérésedre gondolok, hiszen remélhetőleg az is romantikus esemény, de már megtörtént. Viszont az esküvő kellékei, a meghívók, a köszönő ajándékok, a templomi vagy más helyszín dekor, a girlandok, füzérek, a vendégkönyv, a menü- és ültető kártyák, az asztalszámok, a terítékek, a szalvéták, a vázák benne a virágokkal, a tortadíszek, masnik, szalagok és egyéb apró tárgyak, mint például a kosarak a rózsaszirmokkal, melyeket a koszorúslányok az ifjú pár lábai elé szórnak, szóval ilyesmikre lesz szükség, te is tudod. Ráadásul ezeknek a tárgyaknak mind harmonizálniuk kell stílusban, színben, anyagban, és ezt a szabályt csak akkor rúgd fel, ha polgárt pukkasztani akarsz. De ugyan miért tennéd éppen ezen a gyönyörű napon, amikor az eseményre készülsz, amire még nagymama korodban is szívesen emlékszel vissza?

Tipp: Kezdjük a menyasszonyi csokorral. a menyasszonyi ruha vonalához, stílusához anyagához tervezünk meg. A kitűzőktől kezdve a koszorúslánycsokrokon át az autódekorációig bővítjük tovább a listát, amelyben a kialakult határozott stílust követve születnek meg az alkotások! Bármilyen csokrot is válassz is, a többi dekor virágnak passzolnia kell hozzá. Most a finom pasztell színű csokor a trendi, halvány árnyalatú virágok szorosan egymás mellett, ha ilyet választasz, akkor az asztali és dekor virágok is hasonló színűek lehetnek. A girlandok és a füzérek is hasonló árnyalatokban legyenek összefűzve, így lesz finoman elegáns, stílusos. Az élő virág dekor még mindig felülmúlhatatlan. Ha mégis élénkebb virágokra voksolsz, akkor óvatosabban bánj a színek harmonizálásával!

A papírneműk kiválasztása is gondosságot igényel. Ezek a vendégkönyv, az ültetőkártyák, a menükártyák stb. A virágokhoz hasonlóan illeszkedniük kell egymáshoz, valamint az asztalterítő és a szalvéták színéhez, anyagához. Akár brokát, tüll, organza, vagy vászon csipkével, a lényeg a stílus, következetesen tükröződjön vissza minden darabról.

esküvői dekor
esküvői dekor

menyezet dekor fa lámpás virággal esküvői dekor virág dekor

esküvői dekor lila asztaldísz és ültetőkártya

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük