esküvői köszönet

Esküvői köszönet

Egyik kedves menyasszonyom küldte ezt a csodaszép esküvői köszönetet. Ezt a köszönőlevelet kapták miután esküvőn voltak valakinél. Bizonyára fel fog benned is merülni, hogy esküvő után a házasságod első napján, megköszönd te is a vendégeidnek a nászajándékokat és a részvételt. Nagyon szép esküvői köszönet, amely valós, ezért megosztom veletek is, mivel rám nagy hatással volt! Véleményem szerint egy köszönő ajándéktól 100x többet ér -e pár sor..

 

Kedves Barátaink, Testvéreink! 

Nem tudtunk úgy elutazni nászútra, hogy az ajándékaitokat nem bontjuk ki. Mi tagadás, nem volt könnyű, egy napunkba telt, míg minden ajándékot, és üdvözlőkártyát elolvastunk. Nagyon megleptetek bennünket, felettébb, mint ahogy elképzeltük volna.

Éjfélkor végeztünk, ezért csak most tudjuk elküldeni a köszöneteinket, mert az este már nagyon álmosak voltunk. Ahogy kibontottuk az ajándékaitokat, az öröm, a hála fakadt fel a szívünkből, és minden egyes kibontott ajándék után, elmondtunk egy személyes imát azért, aki azt az ajándékot adta. Így házasságunk első napja imádkozással telt, és rekordot döntöttünk az imádkozásban. És mivel igazán nagylelkűek voltatok, szíveteket és erszényeiteket megnyitottátok, és bőségesen vetettetek a mi életünkbe, nem a feleslegeitekből adtatok, hanem abból, ami nektek is a megélhetéseteket jelenti, ezért egymásra borulva sírtunk az örömtől, és hisszük, hogy könnyeink között azok az imák, amiket értetek mondtunk, meghallgatásra talált Istennél.

Meg vagyunk győződve afelől, hogy Isten hűséges, és kedvét leli bennetek, és Ő meg fog titeket jutalmazni bőségesen a mi Urunk Jézus Krisztusban. És kívánjuk, hogy azt a pénzt, amit nekünk adtatok, százszorosan, ezerszeresen kapjátok vissza.[spacer height=”20px”]
Szeretettel:
Egy boldog házaspár

Esküvői köszönet

Nagyon ritkán találkozom esküvői köszönet fogalmával, mert ma már elintézik a párok a fb-on néhány fotó felrakásával egy postban az egészet. Ez nem feltétlen baj,de valahogy ez teljesen más. Roppantul megörültem ennek,mert érezhető,hogy ez az esküvői köszönet szívből jön. Nem ismerem sajnos a párt, de aki ilyen szépet tud írni az valóban hálás lehet az esküvőjükre látogatóknak. Arra buzdítalak,hogy idézd fel te is az esküvői köszönet régimódi intézményét, mert szerintem gyönyörű dolog. Én roppant mód örülnék egy ilyen e-mailnek.

 

Fotósként ajánlom még figyelmedbe : Mi kell az esküvőhöz?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük