esküvői meghívó készítés

Esküvői meghívó készítés – mi alapján válassz?

Az esküvői meghívó készítés és készítő kiválasztása nem könnyű feladat. Hiszen az internetes keresőben százszámra zúdulnak az ember lányára a szebbnél szebb esküvői meghívók. Csipkés, szalagos, szikrázó strasszos, csillogó arany színű, lézer vágott, dobozos, fehérrel nyomtatott. És persze ezeknek a variációja. Ugyanígy nem könnyű kiválasztani azt, honnan rendeld meg és kire bízd rá az esküvői meghívó készítését. Találsz vajon megfelelő szakembert? Igen szakembert mondtam. Hiszen ismernie kell a legújabb trendek mellett a klasszikus megoldásokat is.

Mit tartalmaz a honlapon látható ár?

Ugyanazt kapod amit a képen látsz? Vagy a szalag, a csipke, a strassz, a színes nyomtatás, a hajtogatás plusz 20, 40, 60 forintokba kerül? És máris 150 forinttal drágábban tudod megrendelni, mint a kiírt ár. A most figyelmedbe ajánlott Esküvői Meghívó oldalán látható árak minden költséget tartalmaznak.

eskuvői meghívó készítés beszállókártya meghívó

 

 

Egyáltalán található ár a honlapon?

Ha én nem találok egy terméket vagy szolgáltatást ajánló oldalon árat azonnal keresek másikat. Hogyan lehet úgy értékesíteni egy internetes oldalon, hogy nincs ára? Ő sem tudja az árát? Hasára üt és bemond egyet? És ha nem alkuszom, akkor a markába nevet, hogy milyen jól járt?

 

Esküvői meghívó készítés

 

Van tervezési, szerkesztési díj?

Ahhoz, hogy a Te esküvőd adatai rákerüljenek a kiválasztott esküvői meghívóra, nyilván szerkeszteni kell. De ezért plusz pénzt kérni? Mit szólnál ha a fodrász ollóhasználati díjat kérne tőled hajvágáskor? Nem olyan ez is? Természetesen, ha több dolgot módosítasz a kész meghívón, akkor már jogos lehet tervezési díjat kérni. Ez lehetne a frizura tervezési díj 🙂 De a Sanna Esküvői Meghívónál ilyenkor sem kell fizetned.

esküvői meghívók csipke

 

Az esküvői meghívók rendeléskor van minimum darabszám?

Előfordulhat, hogy 20-30 darabos rendelés alatt nem állnak szóba Veled. És ha kevesebb esküvői meghívóra lenne szükséged, akkor felesleges darabokat kellene rendelned. De inkább keress másik céget ilyen esetben.

Szövegváltozatok plusz költsége?

Egyre többször házasodik két különböző anyanyelvű fiatal. Ilyenkor természetes, hogy mindenki a saját nyelvén adja át a barátaiknak, rokonaiknak a meghívót. Vagy lesz vacsorás és vacsora nélküli meghívó. Van olyan vállalkozás aki ilyen esetben ezt külön meghívóként kezeli. És kéri, hogy rendeld meg mindegyikből a minimum darabszámot. Nem szimpi hozzáállás. A Sannánál akár egyetlen szövegváltozatot is elkészítünk. Plusz költség nélkül.

 

esküvői meghívók boríték

 

Mi az oldal választéka?

Javaslom nézd meg, milyen egyéb esküvői termékekkel foglalkozik a vállalkozás.
Ha tudsz rendelj olyan helyről ahol később tudsz köszönetajándékot, ültetőkártyát, ültetési tablót, menü-háromszöget, gyűrűpárnát és egyebeket is rendelni. Hogy miért? Mert így időt tudsz spórolni. Hiszen csak egy emberrel kell tartanod a kapcsolatot. Spórolni tudsz a postázáson, mert nem 3-5 csomag díját kell fizetned. Garantáltan ugyanolyan harmonizáló színek lesznek a különböző dekorációkon. Szerintem megéri 🙂

Mennyire követi a technológia fejlődését?

Van neki olyan nyomtatója amivel fekete vagy sötét papírra is tud nyomtatni fehér színnel? Tud lézer vágott mintát vágni a papírba vagy fába?

Kérhetsz ingyenes mintapéldány?

Esküvői meghívó készítés alkalmával több cég nem vállalja, hogy ingyen postázzon számodra mintapéldányt. Egész egyszerűen nem hajlandóak ennyit áldozni Rád. A cégek másik része hajlandó küldeni mintapéldányt, de nem a Te esküvőd adataival, hanem valamilyen korábban készültet, ami a nyakukon maradt. Az igazán komoly szakemberek a Te meghívód adataival az általad választott meghívót küldik el. Ingyen. Mert fontosnak érzik, hogy a döntés előtt a kezedbe tud venni a meghívódat. A Sannaánál a Veled együtt megtervezett meghívódat postázza,

 

esküvői meghívó doboz

Megbízható a vállalkozás?

Nem azt gondolom, hogy kutasd le a Cégbíróságon. 🙂 De egy weboldal, telefonszám, cégnév nem olyan nagy feladat annak aki komolyan gondolja a feladatot. Én egy csak Facebook profilos „vállalkozástól” nem igazán mernék rendelni. Elég letiltania és soha többet nem tudom felvenni vele a kapcsolatot, ha valami gond van. Remélem, hogy tudtam segíteni és mostantól pár új szempontot is figyelsz majd az esküvői meghívó készítés alkalmával!

Hidd el sok idegeskedéstől meg tudod magad kímélni!

 

Egyéb: Esküvői köszentajándék

 

2 hozzászólás

 • Schmidt Péter

  Üdvözlöm !

  Érdeklődni szeretnék egy egyedi puzzle elkészítésével kapcsolatban.
  A tervezett méret A5,melytől kis mértékben el tudunk térni ha szükséges.
  Darabszám: kb 45
  Puzzle darabok száma : 6 vagy 9
  A nyomtatandó szöveget megfelelő szerkeszthető formában tudjuk biztosítani.

  Várom megtisztelő válaszukat.

  Tisztelettel :
  Schmidt Péter

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük