Kismama esküvői ruha

Kismama esküvői ruha 5 tipp a választása előtt

A kismama esküvői ruha témája, amit nem akartam feszegetni, mert nem igazán férfias 🙂  Az egyik nagyon kedves barátomnak elmeséltem, hogy kismama esküvői ruháról szeretnék írni, és lehet ciki lesz számomra meg az oldalnak, hiszen első írásom itt a blogon (azóta eltelt némi idő és nagyon is kiismertem magam a ruhák közözött). Végülis az esküvői fotózást is cikinek tartottam néhány éve. Való igaz, az informatika és fotó-technika közelebb áll hozzám, ezért vonakodtam. Azt mondta, nem probléma, ha menyasszonyjelöltek olvassák, nekik tetszeni fog, hiszen az esküvő egyik legfontosabb kelléke a ruha. Bemutatom nektek Jelena ruháját, aztán kaptok tőlem 5 tippet a kismama esküvői ruhához!

Kismama esküvői ruha csók

Szóval még két éve volt egy nagyon szép Horvátországból érkezett menyasszonyom, aki ráadásul várandós volt. Poén, hogy alig vettem észre, amikor találkoztunk. Viszont a ruhát annál inkább megnéztem. Miért? Ilyen egyszerű, mégis minden tekintetben tökéletes ruhát még nem láttam. Kismama menyasszonyi ruha, ami ilyen klassz? Lehet csak nekem különleges, mert kevés „déli” esküvőt fotózom. Nagyon magával ragadó volt az Aphrodité stílus (a félvállas ruhákat One shoulder egypántosnak is nevezik). A ruha anyagának esése is tökéletes volt, abszolút eltakarta Jelena terhességét 🙂 A színei pedig igazán finoman illettek az esküvő hangulatához és a viselőjéhez. Nem csak az alakot takarta (amivel szerintem nincs baj), de gyönyörű egyszerű és különleges is volt az én szememnek.

 Egyszerű szép,praktikus

Ma már elég nagy választék van esküvői ruhából, mégis kiemelt szereppel bír a menyasszonynál és talán a násznép és főleg a vőlegény számára! Nekem a mai flitteres és csipkés ruhák között kimondottan tökéletes választásnak tűnt. Vannak ettől elegánsabb darabok is, ha katalógust nézeget az ember, de nálam ez a kismama menyasszonyi ruha vitte a prímet. Egyszerű, letisztultan-finoman elegáns, laza és garantáltan vonzotta a szemet.

Kismama esküvői ruha elölről

Kismama esküvői ruha hátulról

 

Ezt a néhány dolgot fontold meg  kismama esküvői ruha választásához:

A legjobb menyasszonyi ruha kiválasztásához nem elég, ha valamely prémium márka mellett döntesz. Fontos, hogy az adott ruha tükrözze a személyiségedet, kiemelje tested előnyös tulajdonságait és egyben elrejtse annak esetleges hibáit. Épp ezért fontos, hogy a ruha választás előtt kérd akár a szalon, akár a ruha készítőjének tanácsát, a te testmagasságodhoz, testalkatodhoz milyen stílusú kismama esküvői ruhákat javasolnak.

Mindenképpen nézz szét több szalonban és természetesen próbálj is! Ha meg tudod oldani, hívj magaddal barátnőt, akinek a véleményére adsz, és meg meri mondani neked azt is, ha valamelyik ruha nem áll jól! Terhesen kifejezetten nehéznek tűnik csinosan és kényelmesen öltözködni, nagyobb lesz a testméret néhány helyen, megváltoznak az arányok. Sok kismama esik abba a hibába, hogy nem kismama modelleket vásárol, hanem a pocak növekedésével egyre nagyobb méretben próbál esküvői és menyasszonyi ruhát. Kifejezetten kismamáknak kialakított darabokat keress! A nagy méretű ruhákban nem a kerekedő hasadat hangsúlyozod, ráadásul a vállban, fenékben nagy méretek oda is plusz kilókat tesznek rád, ahova nem szeretnéd, így nem tanácsos ezt a példát követni. A kismama modellek lényege, hogy a has növekedésének adnak teret, mindenhol máshol azonban szépen illeszkednek alakodra.

 

Kismama esküvői ruha 5 tipp kiválasztásuk előtt:

 

  • A költségvetés (Senkinek sem mindegy, bárha szerelembe esel úgysem fog számítani..)
  • Az öltözködési stílusod (Fontos,hogy hozzád illő legyen!)
  • Az alakod (Ez adott, itt azért hallgasd meg más véleményét is! Vigyél őszinte barátnőt!)
  • Rejtett költség van-e (Kiegészítők és átalakítás kell-e. általában kell fontos az időzítés, mivel a hasad még nőhet!)
  • A komfort (Roppant fontos, hogy lazán, fesztelenül éld át “a napot” !)

 

Érdekes lehet még :Esküvői ruha varrás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük