közös program esküvő előtt

Közös program esküvő előtt

Közös program esküvő előtt

Mindenki tisztában van vele, hogy ha a házasulandókon kívül mást is meghívunk az esküvőre, akkor az esküvő leszervezése nem kevés bonyodalommal, stresszel és problémával (is) járhat. Természetesen ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége, viszont a párokra ilyenkor nagy nyomás nehezedik. Menyasszonyi ruha, esküvői meghívó kiválasztása, fotós, zenekar egyeztetése és még sorolhatnánk.

Ez az időszak tulajdonképpen a házasulandó pár első nagy próbatétele, mellyel a közös életükre készülnek. A nagy nyomás alól érdemes azért néha kitekinteni, ellazulni és valamit kettesben csinálni az esküvő előtt. Erre hoztunk most egy szuper ötletet.

Közös program, közös hobbi, közös rajzolás

Ha mindketten nyitottak vagytok az újdonság iránt és még rajzolni is szerettek, akkor a közös rajzolás az egyik legjobb romantikus program lehet számotokra. Egyáltalán nem szokványos és nem elcsépelt randihelyszín, ha részt vesztek közösen egy rajztanfolyamon. Éppen ezért jó.

Ha mindketten szerettek rajzolni azért, ha csak egyikőtök, akkor azért… Ha tudtok rajzolni azért, ha nem tudtok, de szeretnétek, akkor azért… A fő, hogy jól érezzétek magatokat és kikapcsolódjatok az esküvő előtt.

Ebből a közös programból pedig akár egy közös hobbi is válhat, ami az esküvő utáni életetek során is jól jöhet. Köztudott ugyanis, hogy a közös hobbi segít abban, hogy szorosabb legyen a kötelék köztetek.

 

Hová menjetek rajzolni?

A legjobb, ha olyan rajztanfolyamot vagy rajzolási lehetőséget választotok, ahol nemcsak a rajztudásotok, de ti magatok is fejlődhettek. Erre pedig a legjobb alkalom egy jobb agyféltekés rajztanfolyam. Nézzük, hogy mire is jó egy ilyen tanfolyam!

Mi is az a jobb agyféltekés rajzolás?

rajzotl pár

A jobb agyféltekés rajzolás tulajdonképpen egy rajzolási technika, mely különféle, nagyon egyszerű rajzos gyakorlatokra épül. Ezeket mindenki el tudja sajátítani. Még az is, akinek eddig a pálcikaember is kihívást jelentett. Tehát akkor is elmehetsz egy ilyen tanfolyamra, ha a pont pont vesszőcske a legnagyobb teljesítményed. A jobb agyféltekés rajzolás módszerének segítségével felszínre kerül a kreativitásod, és előtérbe kerül a benned rejlő művész.

A két agyféltekénk eltérő dolgokért tartoznak felelősséggel. Agyunk jobb félteke felelős a kreativitásért, ott lakozik a képzelőerő, a színek, a térlátás, a zene, és a jobb agyféltekénkkel tudunk “szeretni”, ő felelős ugyanis a z érzelmeinkért. A bal agyfélteke ezzel szemben a racionális része az agyunknak. Ő felel azért, hogy tudjunk logikusan gondolkodni, tudjunk reálisak maradni. A jobb agyféltekés rajzolás lényege a bal agyfélteke visszafogása, ezáltal a jobb agyféltekénk előtérbe kerülése.

Miben fejlődtök közösen a rajztanfolyamon?

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével elsősorban persze a rajztechnikád fog fejlődni. Emellett azonban több pozitív hatása is lesz az életedre és a közös életetekre. Mivel rájössz, hogy te is képes vagy igazi szépségeket alkotni saját kezeddel, így az önbizalmad is erősödik.

A rajzolás során a jobb agyféltekédet dolgoztatod meg, ami a kreativitásért felel:

  • fejlődik tehát a kreativitásod;
  • javul a koncentrációd;
  • kikapcsolódsz.

És ami még jobb, hogy ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyam után bármikor meg tudod majd csinálni. Olyan technikát tanulsz meg a tanfolyam során, mellyel később akár otthon is a „nyugalom” szigetén érezheted magad rajzolás közben. Ami jól fog jönni a nehezebb percekben.

Forrás: a cikk eredetileg a Muriel Esküvője blogon jelent meg, újraközlése a szerző engedélyével történt.

 

Képek: Pixbay

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük