menyasszonyi ékszerek és kiegészítők

Menyasszonyi ékszerek és kiegészítők – DeLine

A DeLine jewelry munkáival egy esküvőn találkoztam ahol fotósként dolgoztam. Nem vagyok egy feminin pasi, de azonnal észrevettem, hogy nem konfekció dolgok vannak esküvői ékszerként a menyasszonyon. Aztán amikor Réka megemlítette, hogy a menyecskeruháját is ugyanaz a személy alkotta, mint a kiegészítőket, akkor érdeklődni kezdtem. Aztán kértem őt, mutasson be a készítőnek, aki szintén meghívott volt az esküvőre. Rövid beszélgetés után elhatároztam, hogy megmutatom nektek itt az oldalon a menyasszonyi ékszerek és kiegészítők témában néhány munkáját kedvcsinálónak! Azért mert szerintem fontos a „hand made”, ha egyedi szeretnél lenni.

esküvői ékszerek menyasszonyon

esküvői ékszerk karkötő

esküvői ékszerek nyaklánc

menyasszonyi ékszerek

Elegáns fehér alkalmi nyakék, fülbevaló és karkötő (saját képek)

 

  • Honnan jött, hogy ékszerekkel foglalkozz? Itt kimondottan az esküvői ékszerek mellett mesélhetnél a hétköznapiakról is! 
  • Az ékszerek számos forrásból táplálkoznak, a legprózaibb az, hogy fémallergiám van, és nagyon nehéz volt megtalálnom azokat a tetszetős, egyedi és antiallergén darabokat, amelyeket magam is szívesen viselnék. A másik ok, hogy az önkifejezésre rendkívüli módon alkalmasnak találom az ékszereket, hiszen a ruhákkal együtt már azelőtt beszélnek rólunk, hogy megszólalnánk.
  • Engem nagyon érdekel, hogy lehet ilyesmit tanulni?
  • Autodidakta módon sajátítottam el az ékszerkészítés csínját-bínját, tanfolyamon sosem voltam, ellenben tartottam már több alkalommal a legkülönbözőbb technikák felhasználásával. Szeretem, ha a leendő tulajdonost meg tudom ismerni valamennyire, hiszen ezáltal valóban a magáénak mondhatja majd a közösen megálmodott ékszert. Az is megtisztelő tud lenni, ha valaki rám bízza az esküvői ékszerek készítését azzal a kikötéssel, hogy passzoljon az egyéniségéhez. A pszichológus végzettségem ilyenkor kifejezetten jól tud jönni. 🙂
  • Láttam tőled menyecskeruhát is, nem is akármilyent! Ilyet is készítesz megrendelésre?
  • Természetesen. Menyasszonyi- és menyecskeruhát egyarán örömmel készítek, viszont mivel teljes munkaidős állásom van, ezért érdemes hozzám időben bejelentkezni. A varrási előképzettségemet ugyanaz jellemzi, mint az ékszerkészítőset: volt a nagymamámnak egy lábbal hajtós varrógépe, azon kísérleteztem kamasz koromban; mára pedig már több, mint 10 boldog menyasszony nagy napjához járulhattam hozzá a menyasszonyi ruha elkészítésével.
  • Mi szokott inspirálni, honnan merítesz ötleteket?
  • Figyelemmel követem az aktuális divattrendeket, a nagy divatházak irányvonalait, de egy olvasmányélmény vagy botanikai felfedezés ugyanúgy tud hatni rám, mint a vasaláskor véletlenül egymásra hajtogatott pólókból kialakuló izgalmas színkombináció.

menyasszonyi ékszerek és kiegészítők – merj egyedi lenni!

esküvői ékszer

 

A végcél az, hogy legyen szó akár ruháról, ékszerről vagy akármilyen iparművészeti alkotásról, a viselője jól érezze benne magát. A tárgyak mit sem érnek, ha egy csillogó szemű hölgy nem tölti meg élettel őket, és viszont: ha valami felerősíti a bennünk szunnyadó dívát, vagy táplálja a romantikus királylányt, merjünk teret engedni neki! Hiszen nem csak a menyegzőnk, de életünk minden napjának főszereplői mi magunk vagyunk.

 

Ha kedvet kaptál, nézzetek szét itt DeLine jewelry a oldalán, rengeteg szép dolgot lehet látni!

 

 

Érdekes lehet még : Menyasszonyi ruha próba

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük