Menyasszonyi kellékek

Menyasszonyi kellékek és kiegészítők

Menyasszonyi kellékek, ezek az apróságok tesznek teljessé egy menyasszonyi ruhát, amely vitathatatlanul az esküvő egyik legfontosabb része! Ezek a menyasszonyi kiegészítők pedig nem csak a megjelenésedet dobják fel, de az esküvői fotókat is. Ezen felül pedig az időjárás viszontagságai ellen is praktikusak tudnak lenni.

Lássuk, milyen menyasszonyi kiegészítőkre érdemes gondolnod az időjárástól és a stílusodtól függően:

Harisnyakötő 
Fontos menyasszonyi kellék lehet, illetve az esküvő része is. A vőlegénynek feladata lehet a csipkés harisnyadíszítő gumi foggal történő leszedése. Csak úgy minta csokordobás itt a vőlegény dobja a háta mögött a barátai közé a foggal megszerzett zsákmányt. Mifelénk még midig divatos pikáns műsorszám a mai napig legyen szó hagyományos vagy modern esküvőről.

Pelerin
Nemcsak téli esküvőnél de ha hűvösebbre fordul az idő, hasznos lehet egy pelerin. Előnye, hogy a legtöbb testalkatra ideális. De a templomba nyáron is illik egy kis boleróról gondoskodni a vállak fedése miatt.

Menyasszonyi kellékek pelerin

Menyasszonyi kellékek

 

Kesztyű
A ruhához illeszkedő stílusú kesztyű nem csak remekül mutat, de előnyös is lehet, ha hidegben lesz az esküvő. Ha nincs hideg, akkor pedig szebbnél-szebb átlátszó csipkéket és díszítéseket is választhatsz kesztyűként.

Menyasszonyi kellékek kesztyű

Kalap
A kalapra ma már ritkán gondolunk menyasszonyi kiegészítőként, pedig egy polgári esküvőn kosztümmel kimondottan csinos és elegáns lehet. Szélben szintén jó szolgálatot tesz.

Esernyő
Egy zárt, elegáns esernyő szuperül megvédi a frizurádat és sminkedet az esőben. Egy napernyő pedig árnyékol a melegben, nem mellesleg szuperül mutat a fotókon. Manapság nem nagy divat a csipke ernyő, de ha harmonizál a ruhádhoz jól fog mutatni!

Menyasszonyi kellékek ernyő

Legyező
A nagy melegben sokat tud segíteni, és szintén aranyos fotókat lehet készíteni vele. Egy egy fotót

Ékszer
A végére hagytam, hiszen erre a legtöbben azért szoktak gondolni. Az ékszernél talán a legfontosabb feladat, hogy illeszkedjen a ruha stílusához és az egyéniségedhez. A legstílusosabban az ékszerekkel tudod feldobni a ruhád. Nemcsak választani, vásárolni de a kár csináltatnod is érdemes!

A menyasszonyi kiegészítőknél fontos tehát az összhatásra is figyelned. Kalkuláld bele az esküvő és a ruha stílusát, az egyéniségedet, és remekül feldobják majd életed nagy napját!

 

Esküvői divat

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük