menyasszonyi ruha átalakítás budapesten

Menyasszonyi ruha átalakítás Budapesten

Budapesten és vidéken is ugyanolyan létfontosságú minden menyasszonynak, hogy tökéletesen álljon rajta a menyasszonyi ruhája az esküvő napján. Ennek feltétele, hogy tapasztalt szakembert találjanak, aki kifogástalanul tudja elkészíteni a menyasszonyi ruha átalakítást vagy méretre igazítást. Nem lehet hosszabb, bővebb, de szűkebb sem, hiszen hosszú órákig kell viselni és az sem baj, ha közben jól érzed magad benne. Ezen felül nem mindenki olyan szerencsés, hogy a megvásárolt menyasszonyi ruha átalakítás nélkül is megfelel az elképzeléseinek. Gyakran a megvásárolt menyasszonyi ruhában a lehetőséget látják meg a menyasszonyok, és ilyenkor lesz a hosszú ujjasból rövid ujjas vagy akár toppos ruha, nagy szoknyásból sellős fazon, túldíszített ruhából natúr és még sorolhatnám….. De ehhez szakavatott szemre és szakértő kézre, például rám van szükség 🙂

Menyasszonyi ruha átalakítás Budapesten, külföldön és vidéken!

 

lcsó, de gyakran igényes menyasszonyi ruhákat is belehet szerezni Kínából, Ukrajnából. Ezek a legjobb esetben is konfekció méterek szerint készülnek. Hiába adod meg a pontos méreteidet, az ezek alapján a hozzád legközelebb álló méretet küldik el. Így a pontos méretre igazításra biztos szükség lesz. A nyugat Európában dolgozó menyasszonyok gyakran külföldön vásárolják meg a menyasszonyi ruhájukat, de itthon keresnek varrónőt, aki eltudja végezni a menyasszonyi ruha átalakítást.

A vidéki alakításokról annyit, hogy megfelelő szakemberek vidéken is vannak, de talán a rutinjuk kisebb, mint a Budapesti szakembereknek. Hiszen nem mindegy, hogy jó esetben heti egy vagy heti tíz átalakítás van. Ugyanakkor mellettük szól, hogy esetleg olcsóbbak illetve több idejük van egy-egy ruhára.

Budapesten nagyon sok esküvői ruhaszalon működik. Gyakran egy tulajdonos több szalont is működtet. Az interneten rendelhető ruháknak köszönhetően a forgalmuk csökkent, ezért gyakran már hozott ruhákra is vállalnak alakítást. De miután nem ez a fő profiljuk, illegve ők a gyors, de könnyen helyre állítható alakításokhoz vannak szokva, ezért kevésbé minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. A varrással alakítással foglalkozó varrónők szépen dolgoznak. A weboldalukon található munkáikról készült képek és a róluk írt visszajelzések alapján tudod őket megítélni.

Én igyekszem megtartani az arany középutat vidék és Budapest között. Annyi ruhát vállalok, hogy legyen időm mindent precízen a menyasszony méreteire, személyiségére  illetve igényeire alakítani.

Az első alkalommal egy kötetlen beszélgetésre invitálom a menyasszonyt, hogy személyesen is láthassam felvéve az alakítandó ruhát. Így konkrétan meg tudjuk beszélni a menyasszonyi ruha átalakítás részleteit, lehetőségeit. Több próbára is szükség lehet a tökéletes végeredmény érdekében. Ha a ruhád tökéletesen áll rajtad, biztosan emlékezetes fotók készülnek majd rólad!

Baráti üdvözlettel: Nádi Szilvia www.vintage-eskuvo.hu

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük